Djurkliniken i Ängelholm

Om oss

Djurkliniken i Ängelholm är en välutrustad smådjursklinik på 250 kvm som funnits sedan 1997. Kliniken ligger centralt i Ängelholm med bra parkering direkt vid entren.

När ditt djur blir sjukt vill du självklart känna att han eller hon får bästa tänkbara vård.
Vår vårdfilosofi är att erbjuda högkvalitativ djursjukvård som kombinerar den stora klinikens resursstyrka med den lilla klinikens lugna, personliga och engagerade bemötande. Vi har resurser att utföra samma behandlingar som stora kliniker dock under lugnare förhållanden och alltid med samma veterinär och djursjukvårdare.

Vi arbetar med alla mindre sällskapsdjur. Våra vanligaste patienter är hundar och katter.

Vi som arbetar på Djurkliniken

Henrik Björkenfeldt
Leg. veterinär
Lisette
Leg. djursjukskötare
Thomas Klauser
Konsulterande tandläkare

Djurhälsotek

I vårt djurhälsotek tillhandahåller vi det högkvalitativa fodret Specific. Vi har deras sortiment av foder som används som en viktig del i behandlingen av olika sjukdomstillstånd. Dessutom har vi givetvis även foder för friska hundar och katter i olika livsstadier och med olika behov. Förutom foder finns ett noga utvalt sortiment av vissa djurtillbehör som exempelvis kosttillskott, tandpreparat, schampo, koppel och liknande.